نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 61
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 378
بازدید ماه : 545
بازدید کل : 20485
تعداد مطالب : 232
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1




آپلود عکس
امروز رژیم صهیونیستی ضعیف‌ترین و منفورترین رژیم‌ها

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان،آیت‌الله محمدنقی لطفی در خطبه‌های نماز جمعه ایلام اظهار کرد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری تاکید داشته‌اند هم‌چنان لازم است که سیاست اقتصادمقاومتی مبنای کارهای دولتمردان باشد.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
:: برچسب‌ها: رژیم صهیونیستی - نفرت انگیز,
نویسنده : امید خسروی
مخالفت اکثریت کنگره آمریکا با توافق هسته‌ای

منابع آگاه تصریح کردند که حداقل 218 نماینده جمهوریخواه تا کنون قطعنامه مربوط به مخالفت قاطع با توافق هسته ای ایران را امضا کرده اند. این در حالی است که کنگره آمریکا پس از امضای توافق هسته ای، حداقل 60 روز فرصت دارد تا این توافقنامه را مورد بازنگری قرار داده و در خصوص آن رای گیری کند.

 

بسیاری از نمایندگان از جمله تعداد زیادی از دموکراتها با این توافق مخالفت کرده و بر این باورند که این توافق، محدودیت های کافی را بر برنامه هسته ای ایران اعمال نکرده است.

 

دولت اوباما تلاش زیادی را آغاز کرده است تا حمایت نمایندگان کنگره را جلب کند. باراک اوباما و سایر مقام های دولت آمریکا طی روزهای گذشته کنفرانس های زیادی را با گروه های لیبرال برگزار کرده اند تا فشار بر کنگره را برای موافقت با توافق هسته ای ایران، افزایش دهند.

 

منابع آگاه کنگره آمریکا تاکید کردند که حداقل 3 نماینده در تیم رهبری مجلس نمایندگان، همین طور 18 نماینده از 22 عضو هیات رئیسه و 23 نماینده از 25 عضو کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان، قطعنامه مربوط به مخالفت با توافق هسته ای را امضا کرده اند.

 

پیتر روسکام نماینده جمهوریخواه و از مخالفان سرسخت توافق هسته ای ایران، در این باره تاکید کرد: نمایندگان بیشتری در حال اعلام مخالفت با توافق هسته ای هستند. زمان، دوست این توافق نیست. هر چه زمان بیشتری می گذرد، نمایندگان فرصت بیشتری برای ارزیابی توافقنامه دارند و بیشتر درک می کنند که این توافق، یک اشتباه تاریخی است.

 

وی افزود: در حالی که دولت آمریکا بر انتخاب نادرست بین این توافق و جنگ پافشاری می کند، جان کری وزیر خارجه آمریکا گفته است که بارها در جریان مذاکرات قصد کناره گیری از ادامه گفتگوها را داشته تا از دستیابی به یک توافق بد جلوگیری کند.

 

روسکام گفت: اگر این گونه باشد، پس قطعا راهکار دیگری نیز غیر از جنگ و این توافق خطرناک وجود دارد. کنگره و مردم آمریکا بر این باورند که هنوز امکان دستیابی به یک توافق بهتر وجود دارد و ما می توانیم از این توافق دوری کنیم. به همین دلیل است که اکثر نمایندگان برای دادن رای مخالف به این توافقنامه، آماده می شوند.

 

وی اظهار داشت: کنگره هر کاری را که در قدرت ما باشد انجام خواهد داد تا این پیمان را که قادر به متوقف کردن برنامه هسته ای ایران نیست، از کار بیندازد.

:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
نویسنده : امید خسروی
عملیات مرصاد

در تیرماه 1367 جمهوری اسلامی ایران رسما قطعنامه 598 را پذیرفت در حالی كه از بدو تصویب این قطعنامه در 30 تیر 1366، ایران آن را رد نكرده بود و برای تأمین اهداف خود، از طریق مذاكره با دبیركل سازمان ملل، برای پذیرش قطعنامه شروطی را طی نموده بود و در واقع عملا آن را به صورت مشروط پذیرفته بود.

اما به دلیل كارشكنی آمریكا، انگلیس و فرانسه در طول مذاكرات و ورود مستقیم آمریكا به جنگ با ایران، پس از مشورت و تصمیم مسئولان عالی‌رتبه، با موافقت امام خمینی، در 27 تیرماه سال 67 ایران اعلام كرد قطعنامه 598 را بدون قید و شرط پذیرفته است.

اما ارتش صدام در تاریخ 31 تیرماه به خاك ایران حمله كرد و از منطقه جنوب به سمت خرمشهر و اهواز پیشروی نمود. پس از ضد حملات موفق ایران، ارتش عراق در جبهه‌های میانی و غرب كشور نیز به عملیات نظامی مبادرت كرد كه آنها هم با بسیج مجدد نیروهای مردمی و نظامی جمهوری اسلامی، ناموفق شدند. در نتیجه نیروهای عراقی عقب نشینی كردند و رژیم عراق در اول و سوم مرداد ماه رسما عقب‌نشینی خود را از جبهه‌های جنوب و میانی و غرب كشور اعلام نمود. اما هم زمان عملیات مشترك عراق و سازمان منافقین آغاز گردید. چگونه سازمان منافقین تصمیم به عملیات گرفت؟پس از عملیات مهران، در جمع‌بندی رهبری سازمان، هدف عملیات بعدی، تهران منظور شد و برای رسیدن به حداكثر توان برای انجام این عملیات یك مقطع 3 ماهه در نظر گرفته شد و بلافاصله اعزام اعضا و مرتبطان سازمان از ایران و خارج از كشور به عراق، به طور وسیعی آغاز شد. همچنین سازمان در این مقطع به منظور جذب اسرا و استفاده از آنها در عملیات نهایی فعال‌تر شده بود. افراد تازه وارد و نیروهای ارتش سازمان تحت آموزش و مانورهای فشرده قرار گرفته بودند و در آموزش‌های جدید ، آموزش سلاح‌های ضد هوایی هم منظور شده بود.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
نویسنده : امید خسروی

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

امارگیر حرفه ای سایت


ریزگردها | روانشناسی
آموزش زبان | مسکن قزوین
کرمان | کوله پشتی

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت