نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 487
بازدید کل : 20427
تعداد مطالب : 232
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1




آپلود عکس
د‌‌‌‌‌ولت تحمل شنيد‌‌‌‌‌ن صد‌‌‌‌‌اي انتقاد‌‌‌‌‌ را د‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌؟
د‌‌‌‌‌ولت تحمل شنيد‌‌‌‌‌ن صد‌‌‌‌‌اي انتقاد‌‌‌‌‌ را د‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌؟
د‌‌‌‌‌ولت تحمل شنيد‌‌‌‌‌ن صد‌‌‌‌‌اي انتقاد‌‌‌‌‌ را د‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌؟
 

رئيس‌جمهور با حضور د‌‌‌‌‌ر مراسم افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات که صبح د‌‌‌‌‌يروز د‌‌‌‌‌ر مصلای تهران برگزار شد‌‌‌‌‌، سخناني را د‌‌‌‌‌رباره نشريات منتقد‌‌‌‌‌ گفت. نشرياتي كه به د‌‌‌‌‌ليل تبعيض‌های اعمال شد‌‌‌‌‌ه از سوي د‌‌‌‌‌ولت حاضر نشد‌‌‌‌‌ند‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌ر نمايشگاه مطبوعات حاضر شوند‌‌‌‌. «برچسب‌زنی به‌ منتقد‌‌‌‌‌ین»، «برخورد‌‌‌‌‌های متعد‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌ هیات نظارت بر مطبوعات»، «تبعیض د‌‌‌‌‌ر اختصاص یارانه مطبوعات» د‌‌‌‌‌ر کنار «گزینشی عمل کرد‌‌‌‌‌ن سیستم اطلاع‌رسانی د‌‌‌‌‌ولت د‌‌‌‌‌ر د‌‌‌‌‌عوت از رسانه‌ها» از جمله د‌‌‌‌‌لایلی است که رسانه‌های منتقد‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌ولت از حضور د‌‌‌‌‌ر این نمایشگاه انصراف د‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌ند‌‌‌‌‌.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
نویسنده : امید خسروی
سردار دهقان در واکنش به اظهارات وزیر دفاع آمریکا:

وزیر دفاع کشورمان در واکنش به اظهارات وزیر دفاع و جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی با بیان اینکه آماده پاسخگویی به شرارت‌ های این دو رژیم هستیم، گفت: خوب است آقایان کتب‌ خاطراتشان را از حالا شروع به نوشتن کنند، شاید فرصت دیگری پیدا نکنند.

سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات وزرای دفاع آمریکا و رژیم صهیونیستی طی سخنانی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس دکترین دفاعی خود و با توجه به الزامات دفاعی ناشی از تهدیدات و برای حمایت از جریان مقاومت در تمامی زمینه‌ها بر توان دفاعی خود می‌افزاید و همواره نیروهای مسلح ما آماده پاسخگویی به شرارت‌های دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده و خواهند بود.

سردار دهقان افزود: به نظرم زمان بیان اینگونه اظهارات در حالیکه که این دو رژیم در مسائل خود ساخته گرفتار و نیاز به کمک دیگران دارند، گذشته و ترجمان استیصال آنها فرافکنی عوامل شکست و تنها مصرف تبلیغاتی داخلی دارد؛ خوب است آقایان کتاب‌های خاطراتشان را از هم اکنون شروع به نوشتن کنند، شاید فرصت زیاد دیگری پیدا نکنند

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
:: برچسب‌ها: جنگ - امریکا- رژیم غاصب-,
نویسنده : امید خسروی
13 آبان

:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
:: برچسب‌ها: 13 آبان 94,
نویسنده : امید خسروی
حمله موشکی به کمپ «لیبرتی» در بغداد/ هلاکت ابریشمچی و ۱۹ عضو گروهک منافقین

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از شبکه اسکای‎نیوز، افراد ناشناس امروز(پنجشنبه) 25 فروند موشک «کاتیوشا» به سمت اطراف فرودگاه بغداد شلیک کردند.

یک منبع امنیتی عراق که نخواست نامش فاش شود، گفت: این موشک‎ها از منطقه «البکریه» از توابع شهرستان ابوغریب شلیک شدند.

این منبع امنیتی به پایگاه خبری «السومریه نیوز» گفته که موشک‎های کاتیوشا به سمت پادگان «لیبرتی»(مقر گروهک منافقین) در نزدیکی فرودگاه بین المللی بغداد در غرب پایتخت عراق شلیک شدند و در پی آن چندین نفر کشته و زخمی شدند.

شبکه الجزیره به نقل از منابع آگاه در عراق گزارش داد که در این حمله موشکی 20 نفر از عناصر گروهک تروریستی منافقین کشته شدند.

برخی منابع هم اعلام کردند، ابریشمچی از سران و شکنجه گران این گروهک در بین کشته شدگان است.

کمپ «لیبرتی» محل حضور عناصر برجای مانده از گروهک تروریستی منافقین است که پس از تعطیل شدن پادگان اشرف به آنجا منتقل شدند.

:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
:: برچسب‌ها: منافقین-لیبرتی,
نویسنده : امید خسروی
اولین واکنش دربار سعودی درباره حادثه خونین مکه

حاکمان آل سعود با اعتراف به اشتباه در استقرار جرثقیل، تلاش دارند سهل انگاری های خود را با هزینه کردن پول جبران نمایند.

به گزارش مشرق، دیوان پادشاهی عربستان سعودی در اولین واکنش رسمی به حادثه خونین مسجدالحرام، به اشتباهات متعدد در استقرار جرثقیل های طرح توسعه حرم اعتراف کرد.

این دیوان همچنین تلاش  نمود سهل انگاری‌های خود در زمینه حفاظت از جان حجاج را با هزینه کردن پول جبران نماید. در این راستا «سلمان بن عبدالعزيز» حاکم آل سعود دستور داده است که به خانواده هر یک از متوفیان این حادثه و نیز مجروحانی که دچار معلولیت دائم شده‌اند "یک میليون ریال سعودی" پرداخت گردد.

مبلغ پرداختی به بقیه مجروحان نیز "پانصد هزار ریال سعودی" اعلام گردیده است.

این دیوان با تأکید بر اینکه این پرداخت‌ها "مساعده" بوده و مانع از شکایت این خانواده‌ها از مسببان حادثه در مراجع قضایی نیست، اعلام کرد: همچنین دو نفر از خانواده هر زائر کشته شده، به طور رایگان به حج سال آینده (موسم 1437ق.) اعزام خواهند شد. هر یک از مجروحین نیز که نتواند امسال اعمال خود را تمام کند، سال آینده با هزینه عربستان، حج خود را اعاده خواهد کرد.

دفتر پادشاهی عربستان همچنین اعلام کرد که به خانواده‌ زخمیان حادثه، ویزای مخصوص برای عیادت از آنان داده می‌شود.
:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
نویسنده : امید خسروی
فاجعه منا از مشکلات عمیق عربستان پرده برداشت

یک روزنامه انگلیسی با اشاره به فاجعه جان باختن شمار قابل توجهی از حجاج در منا تأکید کرد، بدون شک عربستان سعودی مشکلات بسیار عمیق تری دارد که کاهش قیمت نفت و پیامدهای دخالت نظامی آن در یمن از جمله این مشکلات به شمار می رود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گاردین روز دوشنبه در سرمقاله خود نوشت: فاجعه ای که هفته گذشته در رمی جمرات در منا هنگام مناسک حج در مکه رخ داد، فقط به کشته شدن صدها نفر از حجاج منجر نشد بلکه پیامدهای سیاسی بزرگی به دنبال دارد.

این روزنامه افزود: پیش از این حادثه، حادثه دیگری براثر سقوط جرثقیل هنگام ادای مناسک حج رخ داد که باعث شد مسؤولان پرسشهای متعددی مطرح کنند مبنی بر اینکه آیا عربستان -از نظر فنی- با وجود همه امکاناتی که دارد قادر به تامین سلامت حجاج است.

گاردین نوشت: بدون شک عربستان مشکلات بسیار عمیق تری دارد، از جمله درگیری لفظی با ایران که ریاض را مسؤول کشته شدن حجاج در منا می داند، و کاهش قیمت نفت و پیامدهای دخالت نظامی این کشور در یمن که شاهد جنایات جنگی بسیاری است.

:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
نویسنده : امید خسروی
دو گزينه؛ تعليق در برابر تعليق، لغو در برابر لغو
دو گزينه؛ تعليق در برابر تعليق، لغو در برابر لغو
 

دولت همچنان در برابر ورود مجلس به بحث برجام و بررسي آن توسط نمايندگان مخالفت مي‌كند. اين مخالفت در حالي ابراز مي‌شود كه رهبر معظم انقلاب نظر صريح خود را درباره نقش مجلس در بررسي برجام اعلام كردند و فرمودند كه «مجلس از بررسی برجام کنار گذاشته نشود.»

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
:: برچسب‌ها: سیاست روز- تعلیق- تحریم,
نویسنده : امید خسروی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ديدار رئيس‌جمهور اتريش:

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر ديروز (سه‌شنبه) در دیدار آقای هاینس فیشر رئیس‌جمهور اتریش، با اشاره به دشمنی دولت آمریکا با انقلاب اسلامی به دلیل از دست دادن منافع خود در ایران، دنباله‌روی برخی کشورهای اروپایی از سیاستهای خصمانه آمریکا در قبال ایران را غیر‌منطقی خواندند و خاطرنشان کردند: البته اتریش جزء این دسته از کشورها نیست و لازم است مقامات دو کشور برای تقویت هر چه بهتر روابط برنامه‌ریزی و پیگیری کنند.

دنباله‌روی برخی کشورهای اروپایی از سیاست‌های خصمانه امریکا علیه ایران غیرمنطقی است

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
:: برچسب‌ها: رهبر انقلاب - سیاست ایران - اتریش,
نویسنده : امید خسروی
بررسی طرح ضد توافق هسته‌ای در مجلس نمایندگان آمریکا
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ "نیلس لسنیفسکی" تحلیلگر نشریه "رول کال" در آمریکا در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی اسپن گفت: «جمهوری خواهان قصد دارند پس از بازگشت از تعطیلات تابستانی کنگره به واشینگتن، طرحی را در مخالفت با توافق هسته‌ای در مجلس نمایندگان مطرح و مصوبه‌ای را در این خصوص پیگیری کنند.
 
احتمالاْ شماری از دموکرات‌ها نیز به این طرح رای مثبت خواهند داد. اما درمجموع، آرای اعضای مجلس نمایندگان به این طرح، حزبی خواهد بود. به صورت همزمان در سنا نیز طرح مشابهی مطرح خواهد شد. مجلس نمایندگان می‌خواهد پیش از سنا درباره طرح خودش رای گیری کند زیرا ممکن است در سنا، سناتورهای دموکرات با استفاده از امکانات قانونی ازقبیل طولانی کردن سخنرانی های خود، در روند پیگیری طرح سنا کارشکنی کنند و فرصت از دست برود و سنا نتواند مصوبه ای در این خصوص تصویب کند. به همین علت است که احتمالا مجلس نمایندگان با سرعت بسیار زیادی در این خصوص اقدام خواهد کرد.
 
 احتمالاْ مجلس نمایندگان روز چهارشنبه طرح خودش را مطرح و بررسی آن را شروع خواهد کرد و  روز جمعه درباره آن رای گیری خواهد کرد. اما سنا تا هفته بعد و تا مهلت تعیین شده یعنی هفدهم سپتامبر کار بررسی این توافق را طول خواهد داد. نوعی مسیر دوگانه در این زمینه مطرح است. سنا همان توافقی را بررسی خواهد کرد که در مجلس نمایندگان بررسی خواهد شد.»
 
وی در ادامه افزود: «دیگر کشورهای حاضر در گروه پنج بعلاوه یک بویژه اروپایی ها حاضر نیستند بار دیگر مذاکرات برای رسیدن به توافق هسته ای متفاوت با ایران آغاز شود. به همین علت است شماری از سناتورها ازجمله کریس کانز سناتور دموکرات از ایالت دلاوار با توافق هسته ای همراه شده اند. سناتورهایی هم در چند روز گذشته در دانشگاه‌های آمریکا به رایزنی پرداخته اند. اعلام نظر این افراد می تواند تعداد موافقان توافق هسته ای را در سنا به چهل و یک نفر برساند و مانع از آن شود که حتی طرحی برای مخالفت با توافق هسته ای در سنا مطرح شود چه برسد به اینکه تصویب شود.»

:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
نویسنده : امید خسروی
اوباما به غير‌قابل اعتماد بودن خود مهر تاييد زد
رئيس‌جمهوري آمريکا باز هم در نطق اخيرش ادعاهايي را بيان کرد که تنها مهر تاييد ديگري بود بر بي‌صداقتي دولتمردان اين کشور در قبال ملت ايران.
آمريکايي‌ها از زمان پيروزي انقلاب اسلامي بناي خود را بر خدعه و نيرنگ، دشمني و رفتارهايي خصمانه با ملت ايران نهادند و تاکنون نيز اين دشمني‌ها ادامه داشته و گويا قرار نيست رفتار اين دولت استعمارگر پايان يابد.
آمريکايي‌ها بعد از جمع‌بندي مذاکرات هسته‌اي نيز باز هم از تهديد و جنگ عليه ايران سخن گفتند، دو شب گذشته نيز باراک اوباما از توان نظامي خود و متحدانش سخن گفت كه از اين اظهارات و نطق سرايي رئيس‌جمهور آمريکا دو نتيجه مي‌توان گرفت، ابتدا اينکه توافق هسته‌اي براي آمريکايي‌ها تنها يک بهانه است تا ازاين طريق بتوانند به اهداف شوم خود عليه ملت ايران برسند، نکته دوم اينکه عده‌اي که در داخل سنگ آمريکايي‌ها را به سينه مي‌زنند و به خيال خود مي‌پنداشتند که ممکن است توافق هسته‌اي احتمالي، باب گفت‌وگوي ورود آمريکايي‌ها را به ايران باز کند و با اين اظهارات مشخص شد که حداقل آمريکايي به دنبال تغيير رفتار خود در قبال ملت ايران نخواهند بود و باب رفتارهاي خصمانه آنها با جمهوري اسلامي هيچ‌گاه بسته نخواهد شد.
به گزارش تسنیم، باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا، در یک ارتباط ویدئویی اینترنتی با رهبران سازمان‌های یهودی آمریکای شمالی گفت برنامه جامع اقدام مشترک تمام راه‌های ایران به سوی تسلیحات هسته‌ای را می‌بندد.
اوباما به غير‌قابل اعتماد بودن خود مهر تاييد زد
:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
نویسنده : امید خسروی
امروز رژیم صهیونیستی ضعیف‌ترین و منفورترین رژیم‌ها

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان،آیت‌الله محمدنقی لطفی در خطبه‌های نماز جمعه ایلام اظهار کرد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری تاکید داشته‌اند هم‌چنان لازم است که سیاست اقتصادمقاومتی مبنای کارهای دولتمردان باشد.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
:: برچسب‌ها: رژیم صهیونیستی - نفرت انگیز,
نویسنده : امید خسروی
مخالفت اکثریت کنگره آمریکا با توافق هسته‌ای

منابع آگاه تصریح کردند که حداقل 218 نماینده جمهوریخواه تا کنون قطعنامه مربوط به مخالفت قاطع با توافق هسته ای ایران را امضا کرده اند. این در حالی است که کنگره آمریکا پس از امضای توافق هسته ای، حداقل 60 روز فرصت دارد تا این توافقنامه را مورد بازنگری قرار داده و در خصوص آن رای گیری کند.

 

بسیاری از نمایندگان از جمله تعداد زیادی از دموکراتها با این توافق مخالفت کرده و بر این باورند که این توافق، محدودیت های کافی را بر برنامه هسته ای ایران اعمال نکرده است.

 

دولت اوباما تلاش زیادی را آغاز کرده است تا حمایت نمایندگان کنگره را جلب کند. باراک اوباما و سایر مقام های دولت آمریکا طی روزهای گذشته کنفرانس های زیادی را با گروه های لیبرال برگزار کرده اند تا فشار بر کنگره را برای موافقت با توافق هسته ای ایران، افزایش دهند.

 

منابع آگاه کنگره آمریکا تاکید کردند که حداقل 3 نماینده در تیم رهبری مجلس نمایندگان، همین طور 18 نماینده از 22 عضو هیات رئیسه و 23 نماینده از 25 عضو کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان، قطعنامه مربوط به مخالفت با توافق هسته ای را امضا کرده اند.

 

پیتر روسکام نماینده جمهوریخواه و از مخالفان سرسخت توافق هسته ای ایران، در این باره تاکید کرد: نمایندگان بیشتری در حال اعلام مخالفت با توافق هسته ای هستند. زمان، دوست این توافق نیست. هر چه زمان بیشتری می گذرد، نمایندگان فرصت بیشتری برای ارزیابی توافقنامه دارند و بیشتر درک می کنند که این توافق، یک اشتباه تاریخی است.

 

وی افزود: در حالی که دولت آمریکا بر انتخاب نادرست بین این توافق و جنگ پافشاری می کند، جان کری وزیر خارجه آمریکا گفته است که بارها در جریان مذاکرات قصد کناره گیری از ادامه گفتگوها را داشته تا از دستیابی به یک توافق بد جلوگیری کند.

 

روسکام گفت: اگر این گونه باشد، پس قطعا راهکار دیگری نیز غیر از جنگ و این توافق خطرناک وجود دارد. کنگره و مردم آمریکا بر این باورند که هنوز امکان دستیابی به یک توافق بهتر وجود دارد و ما می توانیم از این توافق دوری کنیم. به همین دلیل است که اکثر نمایندگان برای دادن رای مخالف به این توافقنامه، آماده می شوند.

 

وی اظهار داشت: کنگره هر کاری را که در قدرت ما باشد انجام خواهد داد تا این پیمان را که قادر به متوقف کردن برنامه هسته ای ایران نیست، از کار بیندازد.

:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
نویسنده : امید خسروی
عملیات مرصاد

در تیرماه 1367 جمهوری اسلامی ایران رسما قطعنامه 598 را پذیرفت در حالی كه از بدو تصویب این قطعنامه در 30 تیر 1366، ایران آن را رد نكرده بود و برای تأمین اهداف خود، از طریق مذاكره با دبیركل سازمان ملل، برای پذیرش قطعنامه شروطی را طی نموده بود و در واقع عملا آن را به صورت مشروط پذیرفته بود.

اما به دلیل كارشكنی آمریكا، انگلیس و فرانسه در طول مذاكرات و ورود مستقیم آمریكا به جنگ با ایران، پس از مشورت و تصمیم مسئولان عالی‌رتبه، با موافقت امام خمینی، در 27 تیرماه سال 67 ایران اعلام كرد قطعنامه 598 را بدون قید و شرط پذیرفته است.

اما ارتش صدام در تاریخ 31 تیرماه به خاك ایران حمله كرد و از منطقه جنوب به سمت خرمشهر و اهواز پیشروی نمود. پس از ضد حملات موفق ایران، ارتش عراق در جبهه‌های میانی و غرب كشور نیز به عملیات نظامی مبادرت كرد كه آنها هم با بسیج مجدد نیروهای مردمی و نظامی جمهوری اسلامی، ناموفق شدند. در نتیجه نیروهای عراقی عقب نشینی كردند و رژیم عراق در اول و سوم مرداد ماه رسما عقب‌نشینی خود را از جبهه‌های جنوب و میانی و غرب كشور اعلام نمود. اما هم زمان عملیات مشترك عراق و سازمان منافقین آغاز گردید. چگونه سازمان منافقین تصمیم به عملیات گرفت؟پس از عملیات مهران، در جمع‌بندی رهبری سازمان، هدف عملیات بعدی، تهران منظور شد و برای رسیدن به حداكثر توان برای انجام این عملیات یك مقطع 3 ماهه در نظر گرفته شد و بلافاصله اعزام اعضا و مرتبطان سازمان از ایران و خارج از كشور به عراق، به طور وسیعی آغاز شد. همچنین سازمان در این مقطع به منظور جذب اسرا و استفاده از آنها در عملیات نهایی فعال‌تر شده بود. افراد تازه وارد و نیروهای ارتش سازمان تحت آموزش و مانورهای فشرده قرار گرفته بودند و در آموزش‌های جدید ، آموزش سلاح‌های ضد هوایی هم منظور شده بود.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
نویسنده : امید خسروی

امارگیر حرفه ای سایت


ریزگردها | روانشناسی
آموزش زبان | مسکن قزوین
کرمان | کوله پشتی

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت